Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

15 december 2014

Martin Kok: "Ros betrokken bij moord Van Hout" - Holleeder verdacht van meer moorden

Martin Kok zegt dat kroongetuige Fred Ros in januari 2003 in Amstelveen betrokken was bij de moord Cor van Hout. Kok heeft zich gemeld als getuige bij het kantoor van de advocaat van Dino Soerel.

Dat zei Nico Meijering maandagochtend op de zitting van het gerechtshof in de beveiligde rechtbank van Schiphol, in het hoger beroep in het liquidatieproces. Meijering zei dat Martin Kok zegt dat Fred Ros tegen hem heeft gezegd dat Ros geschoten heeft en ook de man op de motor is die door een verkeerscamera de dag van de moord heeft geregistreerd. De politie blijkt Kok inmiddels te hebben gehoord.

In februari 1989 sloegen Soerel en Kok in een Volendams cafe Peter Giesbers dood. In 2001 doodde Kok de nieuwe vriend van zijn ex-vriendin, taxichauffeur Mike Priem. Hij heeft zijn straf inmiddels uitgezeten.

HOLLEEDER

Naast de aanklachten wegens de moorden op Thomas van der Bijl en Cees Houtman hangt Willem Holleeder als het aan justitie ligt nog veel meer boven het hoofd. Achter de schermen verdenkt justitie Holleeder ook van de moorden op Cor van Hout, Willem Endstra en John Mieremet, aldus de Telegraaf.

Advocaat Sander Janssen ziet nog meer complicaties, als verdenking tegen Holleeder zich nog verder uitbreidt. De advocaat van Holleeder, Stijn Franken, wil niet reageren op de arrestatie van Holleeder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten