Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

10 december 2014

Zussen van Luana: "Zij was geen crimineel"

De zussen van de geliquideerde Luana ontkennen dat hun zus een gangsterliefje was en dat zij zelf criminele activiteiten zou hebben ontplooid die tot haar gewelddadige dood zouden hebben geleid.

"Luana was een keiharde werkster, die altijd in de weer was met haar drie kinderen", laten de zussen van Luana via raadsman Mark Teurlings weten.

De relatie met Najib Himmich liep volgens hun ten einde: "Het stelde al een tijdje niets meer voor, (de relatie) was al min of meer verbroken. Luana had al maanden niks meer van hem gehoord".

Dat Luana een bekende van de politie is suggereert volgens de zussen meer dan er werkelijk aan de hand is geweest. "Luana heeft ooit, alweer jaren geleden, een keer een horloge gehad van iemand die werd verdacht van witwassen. Zo kwam de politie toen ook bij haar uit", aldus de zussen.

Ze zeggen zeker te weten dat Luana niets te maken heeft met een mislukte moordaanslag in Almere, waar Luana iemand zou hebben weggetipt. "Er klopt helemaal niks van dat verhaal. Als Luana daar iets mee te maken had en het idee zou hebben gehad dat zij daardoor zelf gevaar liep, dan was zij zelf allang ondergedoken. Ze deed gewoon haar werk, leidde haar leven zoals ze dat altijd deed".

Himmich heeft ook na de liquidatie niks van zich laten horen.