Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

14 januari 2015

Update: Liquidatie in Geuzenveld (video)

Er zou zojuist een schietincident zijn geweest in de Pieter van der Werfstraat in Geuzenveld. Van 2 auto's zijn de ramen kapot. Er ligt veel glas op straat.

Of er inderdaad sprake is van een schietpartij en of er slachtoffers zijn is nog niet duidelijk.

Update: De politie heeft bevestigd dat er is geschoten. De politie doet ter plaatse onderzoek en heeft de omgeving afgezet.

Update 2: Er zou gericht op een balkon geschoten zijn waar iemand stond. Traumahelikopter is onderweg naar het appartementencomplex. Er zou met een AK-47 geschoten zijn.

Update 3: Het slachtoffer zou zijn overleden. In de Van der Hoopstraat in Osdorp is een brandende auto gevonden. Waarschijnlijk betreft het hier een vluchtauto. Direct na de schoten zag een ooggetuige een man wegrennen met een sporttas.

Update 4: Volgens een bron van Crimesite.nl zou het om een Turkse vrouw gaan. Volgens onze eerste berichten zou het om een man gaan. 

Update 5: Nu schrijft Crimesite.nl dat er is er geschoten op een Turkse man en vrouw, van wie er één ter plekke is overleden. 

Update 6: Op de beelden is te zien dat de BMW bijna geheel intact is gebleven. Nog onduidelijk is of de twee zaken met elkaar te maken hebben. (bron foto: Michel van Bergen)

Update 15.01.2015: Het slachtoffer is een de 60-jarige Turkse vrouw Beyhan Demirci. De politie gaat er inderdaad van uit dat er doelbewust op de vrouw is geschoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten