Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

27 maart 2015

Sreten Jocic hoeft kosten proces niet te betalen

Sreten "Joca Amsterdam" Jocic hoeft de kosten voor het proces rondom de liquidatie van journalist Ivo Pukanic niet te betalen.

Jocic werd op 2 april 2014 vrijgesproken van betrokkenheid bij die liquidatie. Daarna had zijn advocaat een procedure opgestart zodat hij de kosten die hij gemaakt heeft voor zijn verdediging niet hoeft te betalen. De rechtbank besloot nu in het voordeel van Jocic. Na deze kleine overwinning gaat de advocaat nu verder om te zorgen dat zijn voorarrest in deze zaak wordt afgetrokken van zijn huidige straf. Jocic zit momenteel een 11-jarige straf uit wegens zijn betrokkenheid bij de liquidatie van Goran Marjanović, waarbij ook diens vriendin Jelena Đorđević omkwam. Mocht dit ook positief uitpakken voor Jocic dan is hij binnenkort een vrij man.

Dezelfde rechtbank besloot eerder deze maand dat de gevangenisstraf van 40 jaar voor Zeljko Milovanovic, de directe dader, ongewijzigd blijft. De rol van Milenko Kuzmanovic wordt opnieuw bekeken en daarover beslist het hogere gerechtshof in een later stadium.

Naar aanleiding van de nieuwe verklaringen tegen Willem Holleeder waarin staat dat Holleeder tegen zijn ex, Sandra den Hartog, had gezegd dat Jocic het op haar had gemunt, hebben we Jocic schriftelijk om een reactie gevraagd. Aangezien hij nog vast zit kan een antwoord even duren. Vrijwel zeker gaat het hier om een bullshit verhaal van Holleeder. WORDT VERVOLGD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten